Standaard koud buffet
Vis
- Carpaccio van coeur de boeuf met grijze garnalen
- Half gegrild zalmhaasje
- Zachtgerookte schotse zalm
- Tongscharfilet
- Tijgergamba’s met latinodip
- In hooi gesmoorde Beenham
- Vitello tonato
- Op lage temperatuur gegaarde rosbief
- Meloen met parmaham
- Boerepastei van de chef
- Kippenroulade
- Aardappelsalade
- Pastasalade
- Gemengde sla
- Geraspte wortelen
- Gemarineerde trostomaten
- Gemarineerde komkommers
- Cocktailsaus
- Mayonaise
- Andere sausjes
- Brood
- ...
- Insalata Caprese (buffelmozzarella en tomaat)
- Gerookte paling
- Haringsalade met jonagold en kerrie
- Huisbereide terrines van vis
- Carpaccio van tonijn
- Oesters ( seizoen)
- 1/2 Kreeft “belle-vue”
- Hammousse van breydelhesp
- Carpaccio van ossenhaas & parmezaanschilfers
- Ganzenlever met uienconfituur
Deluxe koud buffet
Vis
- Carpaccio van coeur de boeuf met grijze garnalen
- Half gegrild zalmhaasje
- Zachtgerookte schotse zalm
- Tongscharfilet
- Tijgergamba’s
- Langoustines
- In nori gekookte zalm belle vue
- Gerookte heilbot
- Gerookte forel
- Scampi’s
- In hooi gesmoorde Beenham
- Vitello tonato
- Op lage temperatuur gegaarde rosbief
- Meloen met parmaham
- Boerepastei van de chef
- Kippenroulade
- Gerookte eendefilet
- Gesmoorde breydelspek
- Kippebillen
- Aardappelsalade
- Pastasalade
- Gemengde sla
- Geraspte wortelen
- Gemarineerde trostomaten
- Gemarineerde komkommers
- Cocktailsaus
- Mayonaise
- Andere sausjes
- Brood
- ...
- Insalata Caprese (buffelmozzarella en tomaat)
- Gerookte paling
- Haringsalade met jonagold en kerrie
- Huisbereide terrines van vis
- Carpaccio van tonijn
- Oesters ( seizoen)
- 1/2 Kreeft “belle-vue”
- Hammousse van breydelhesp
- Carpaccio van ossenhaas & parmezaanschilfers
- Ganzenlever met uienconfituur