Opgelet! Om de levering te kunnen garanderen moeten bestellingen ten laatste om 18u00 de dag ervoor geplaatst worden. 
  
Afhaal- en levertijden van de gastronomische menu zijn op vrijdag en zaterdag tussen 14u00 en 15u00, op zondag tussen 11u00 en 12u00. 
 
De menu's zijn opgesteld in samenwerking met een diëtist om het immuunsysteem te versterken.
Bij de zoektocht naar essentiële vitaminen gebruiken we minimaal 3 groenten per gerecht.

​Bestellen kan hier: http://www.pauldepierre.com/plat/cmdB.php

Gastronomische PAASMENU   € 37,50

Enkel beschikbaar dit weekend op vrijdag, zaterdag en zondag 

Voorgerecht

Tataki van tonijnhaasje / sesamzaad / soja / radijs / waakte 

Hoofdgerecht

Pluma iberico / schorseneren / butternut / verse tijm / gekonfijte aardappeltjes 

Dessert

Aardbei / passievrucht / limoen / chocoladeganache

 

 

Bijkomende gerechten

Extra koud voorgerecht  + € 12,50 
Gemarineerde sint-jakobsvrucht / little sweet pepper / avocado / rammenas

Extra warm voorgerecht  + € 12,50 
Belgische asperges / op vlaamse wijze / gerookte zalm / notencrunch

 

Starters bij het aperitief

Bordje Italiaanse top-charcuterie (voor 2 pers =)  € 13,00

Bordje van de schipper (voor 2 pers =)  € 14,00
Ongepelde Zeebrugse grijze garnalen, kreukels, venusschelpjes, mosselen


 
​Bestellen kan hier: http://www.pauldepierre.com/plat/cmdB.php
 
 *In deze uitzonderlijke tijden van crisis zijn wij ook afhankelijk van onze vis- en vleestoevoer. Het is mogelijk dat uitgeputte producten die niet aangeleverd worden, zullen vervangen worden door een gelijkaardig product. Dit omdat wij met verse producten en leveringen werken.