Tijdloze high end klassiekers. Topproducten om zelf te koken of exclusieve gerechten voor u klaargemaakt
U kan grondstoffen bestellen om zelf iets klaar te maken.
Maar u kan er de bijhorende gerechten ook bijbestellen.
Bestellingen van de luxe-producten en bijhorende gerechten best min. 2 dagen op voorhand en uitsluitend via mail info@pauldepierre.com of telefonisch 055/31.94.31
Opgelet, de prijzen kunnen licht variëren volgens de dagprijs.
Product Ganzelever:
Ganzeleverterrine per 100 gr (product)
15 € / 100 gr
Uienconfituur en porto-gelei
4 € / pers
Ganzeleverterrine op bord gastronomisch gebracht pp (voorgerecht op bord incl de ganzelever)
19 € / pers
Ganzelever om te bakken per 100 gr (product)
12 € / 100 gr
Gebakken ganzelever reeds voorbereid per persoon (voorgerecht op bord)
18 € / pers
Kaviaar doosjes:
Royal Belgian Caviar
Royal Belgian Caviar - Gold Label (Siberische steur)
38 € / 30 gr
Royal Belgian Caviar - Gold Label (Siberische steur)