Menu / Lunch

Welkom in ons restaurant!

Laat u meevoeren op een culinaire reis waar smaken en beleving centraal staan.

Paul de Pierre biedt u een 4-, 5- of 6-gangenmenu aan, met daarnaast ook een à la carte.

Op zaterdagavond en feestdagen serveren we uitsluitend een 5- of 6-gangenmenu.

Op vrijdagmiddag is er ook een marktlunch beschikbaar.

Gelieve allergieën en aanpassingen aan het menu door te geven bij de reservatie.

A la carte - Paul de Pierre

*Het aanbod van de à la carte kan wijzigen door het beschikbare marktaanbod.

Voorgerechten
Gerijpt Simmenthal rund | knolselder | truffel                         € 28,00
Schorseneer à la Flamande | grijze garnaal                               € 31,00
Kreeft | risotto | saffraan | courgette                                           € 29,00
Grijze garnaal-kroketten | yuzu                                                    € 25,50
Bisque van kreeft & noordzeekrab                                              € 27,00

Hoofdgerechten
Gebakken zeetong | sucrine | friet | algenboter                        € 42,50
Kalfszwezeriken | kool | paddenstoel | demi glace                  € 45,00
Kalfsniertjes | graanmosterd | peen & knol                               € 36,50
Tagliatta kraaisteak | sjalot | wafelaardappel | shiitake          € 32,00
Aged Angus entrecôte  | tomaat-witlof-sla | bearnaise        € 39,50

Desserts
Sinaasappel | ananaskers | Grand Marnier                                 € 13,50
Warm appeltaartje | calvados  | speculoos-ijs                           € 13,50
Dame blanche “dressée à table”                                                    € 13,00
Kaasbordje  | rozijnenbrood | chutneys                                      € 19,50

Ook de gerechten van de menu zijn à la carte beschikbaar.

Fridays Lunch - Paul de Pierre

Op vrijdagmiddag voorzien wij een marktlunch gebaseerd op het huidige marktaanbod.

3-gangenlunch               € 49,00
4-gangenlunch               € 59,00

+ Bisque van kreeft als tussengerecht     + € 14,00

Kerstmenu 2023

€ 83,00

maandagmiddag 25/12/2023

Grijze garnalen | langoustine | fregola | wasabi | wakame
– – –
Risotto | Sint-Jacobs | oude parmezaan | butternut | dille
– – –
Bisque kreeft
– – –
Secreto Iberico | knolselder structuren | oude Porto | gekonfijte aardappel
– – –
Joconde | limoen | praliné | kiwi | amandel

Menu Oudejaarsavond

All-in € 185,00

zondagavond 31/12/2023

Zoals elk jaar organiseren we op oudejaarsavond een feestdiner met dansfeest nadien.

Reserveer tijdig, want de plaatsen zijn beperkt! 
(Tafels vanaf 4 personen)

 Enkel reservaties per email worden aangenomen:
info@pauldepierre.com

Uur ontvangst: 18u30 – Startuur diner: stipt om 19u00

M E N U

+ Cappuccino erwt | citroengras | gerookte paling | sesam +
+ Scheermes | wasabiwortel | inktvis  +
+ Gerookt everzwijn | mango | sweet chili +

* * * 

 Schotse zalm | yuzu-kaviaar | remoulade prei | wafel | za’atar
– – –
Pomme Ostendaise | mousseline | wilde gamba
– – –
Citroensorbet | limoncello | gekonfijte Amalfi citroen
– – –
Hinde | butternut | kastanje | pancetta | salie
– – –
Veenbes | mandarijn | matcha-thee | vanille
– – –
Macaron | praline | brownie | sablée
– – –
Late Night Snacks

 D R A N K E N
Champagne / Aangepaste kwaliteitswijnen (sommelierselectie) / 
Champagne om middernacht / excl. sterke en versterkte dranken
Alle dranken tot 4u00 ’s morgens & DJ 007 met ambiance inbegrepen!

Eindejaarstraiteur

Vier de feestdagen zorgeloos en smaakvol met onze speciale eindejaarstraiteur!

Laat je verwennen door verfijnde gerechten, vers bereid met de beste seizoensproducten, zodat jij en je gasten volop kunnen genieten zonder stress. Van verfijnde hapjes tot complete feestdiners.

Openingsuren restaurant

Maandag t.e.m. Woensdag: gesloten
Donderdag: 12u – 16u
Vrijdag: 12u – 16u / 18u – 22u
Zaterdag: 18u – 22u
Zondag: 12u – 16u

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.