Laat u meevoeren op een culinaire reis waar smaken en beleving centraal staan.
Paul de Pierre biedt u een 4-, 5- of 6-gangenmenu aan, met daarnaast ook een à la carte.
Op zaterdagavond en feestdagen serveren we uitsluitend een 5- of 6-gangenmenu.
Op vrijdagmiddag is er ook een marktlunch beschikbaar.
Gelieve allergieën en aanpassingen aan het menu door te geven bij de reservatie.
verkrijgbaar van 30 januari t.e.m. 23 maart ’25
Gerookte tonijn | hijiki | ponzu
– – –
Tabouleh | bloemkool | granaatappel | munt
– – –
* Schorseneer à la flamande | grijze garnaal *
– – –
*** Kreeft | risotto | saffraan | courgette ***
– – –
Tagliatta kraaisteak | gekonfijte sjalot | wafelaardappel | Shiitake
– – –
Sinaasappel | ananaskers | Grand Marnier
verkrijgbaar van 30 januari t.e.m. 23 maart ’25
Dry Aged rode biet | hijiki | ponzu
– – –
Tabouleh | bloemkool | granaatappel | munt
– – –
* Schorseneer à la flamande *
– – –
*** Risotto | saffraan | courgette ***
– – –
Gepofte butternut | sjalot | wafelaardappel | Shiitake
– – –
Sinaasappel | ananaskers | Grand Marnier
*Het aanbod van de à la carte kan wijzigen door het beschikbare marktaanbod.
Voorgerechten
Gerijpt Simmenthal rund | knolselder | truffel € 28,00
Schorseneer à la Flamande | grijze garnaal € 31,00
Kreeft | risotto | saffraan | courgette € 29,00
Grijze garnaal-kroketten | yuzu € 25,50
Bisque van kreeft & noordzeekrab € 27,00
Hoofdgerechten
Gebakken zeetong | sucrine | friet | algenboter € 42,50
Kalfszwezeriken | kool | paddenstoel | demi glace € 45,00
Kalfsniertjes | graanmosterd | peen & knol € 36,50
Tagliatta kraaisteak | sjalot | wafelaardappel | shiitake € 32,00
Aged Angus entrecôte | tomaat-witlof-sla | bearnaise € 39,50
Desserts
Sinaasappel | ananaskers | Grand Marnier € 13,50
Warm appeltaartje | calvados | speculoos-ijs € 13,50
Dame blanche “dressée à table” € 13,00
Kaasbordje | rozijnenbrood | chutneys € 19,50
Ook de gerechten van de menu zijn à la carte beschikbaar.
Op vrijdagmiddag voorzien wij een marktlunch gebaseerd op het huidige marktaanbod.
3-gangenlunch € 49,00
4-gangenlunch € 59,00
+ Bisque van kreeft als tussengerecht + € 14,00
verkrijgbaar t.e.m. 8 december ’24
Sint-jacobsvrucht | koolrabi | broccoli | yuzu
– – –
Sweet potato | wortel | bergappelsien | gember
– – –
* Goudbrasem | schorseneer | butternut | keffir *
– – –
*** Tarbot | dashi | oesterzwam | kokos ***
– – –
Fazant | witloof | mispel | boerenkool
– – –
Appel | vanille | karamel | amandel
verkrijgbaar t.e.m. 8 december ’24
Koolrabi | broccoli | yuzu
– – –
Sweet potato | wortel | bergappelsien | gember
– – –
* Schorseneer | butternut | keffir *
– – –
*** Courgette | dashi | kokos | oesterzwam ***
– – –
Rode biet | witloof | mispel | boerenkool
– – –
Appel | vanille | karamel | amandel
Grijze garnalen | langoustine | fregola | wasabi | wakame
– – –
Risotto | Sint-Jacobs | oude parmezaan | butternut | dille
– – –
Bisque kreeft
– – –
Secreto Iberico | knolselder structuren | oude Porto | gekonfijte aardappel
– – –
Joconde | limoen | praliné | kiwi | amandel
Zoals elk jaar organiseren we op oudejaarsavond een feestdiner met dansfeest nadien.
Reserveer tijdig, want de plaatsen zijn beperkt!
(Tafels vanaf 4 personen)
Enkel reservaties per email worden aangenomen:
info@pauldepierre.com
Uur ontvangst: 18u30 – Startuur diner: stipt om 19u00
M E N U
+ Cappuccino erwt | citroengras | gerookte paling | sesam +
+ Scheermes | wasabiwortel | inktvis +
+ Gerookt everzwijn | mango | sweet chili +
* * *
Schotse zalm | yuzu-kaviaar | remoulade prei | wafel | za’atar
– – –
Pomme Ostendaise | mousseline | wilde gamba
– – –
Citroensorbet | limoncello | gekonfijte Amalfi citroen
– – –
Hinde | butternut | kastanje | pancetta | salie
– – –
Veenbes | mandarijn | matcha-thee | vanille
– – –
Macaron | praline | brownie | sablée
– – –
Late Night Snacks
D R A N K E N
Champagne / Aangepaste kwaliteitswijnen (sommelierselectie) /
Champagne om middernacht / excl. sterke en versterkte dranken
Alle dranken tot 4u00 ’s morgens & DJ 007 met ambiance inbegrepen!
Vier de feestdagen zorgeloos en smaakvol met onze speciale eindejaarstraiteur!
Laat je verwennen door verfijnde gerechten, vers bereid met de beste seizoensproducten, zodat jij en je gasten volop kunnen genieten zonder stress. Van verfijnde hapjes tot complete feestdiners.
Maandag t.e.m. Woensdag: gesloten
Donderdag: 12u – 16u
Vrijdag: 12u – 16u / 18u – 22u
Zaterdag: 18u – 22u
Zondag: 12u – 16u
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Nederholbeekstraat 135
B-9680 Maarkedal
BE 0821.841.903