Concept

Culinair genieten in het hart van de Vlaamse Ardennen

Onze chef verrast u elke twee maanden met een nieuw seizoensgebonden menu, bereid met de beste lokale ingrediënten. Onze sommelier selecteert zorgvuldig aangepaste wijnen bij elk gerecht, waardoor uw culinaire ervaring compleet wordt.

Laat u verwennen door onze passie voor smaak en kwaliteit.

EXCL PaulDePierre3533 HR

Paul-Henri ontdekt en deelt nieuwe pareltjes

Paul-Henri blijft voortdurend nieuwe pareltjes ontdekken en voegt deze met graagte toe aan onze wijnkaart. De Gault & Millau prees deze wijnkaart tot de beste van 2022. Ook dragen we trots het ‘Fair Wine Restaurant’-label, wat betekent dat Paul de Pierre u garandeert een eerlijke prijs voor zijn zorgvuldig geselecteerde wijnen.

paul de pierre domein 5

100% natuurlijke en biologische producten

In de tuin van ons restaurant kweken we 88 verschillende soorten groenten, kruiden en fruit op een 100% natuurlijke en biologische manier. Die verwerken we dan, seizoensafhankelijk, graag in onze gerechten.

Bij mooi weer kan u gerust een kijkje nemen in onze tuin.

In de tuin van ons restaurant kweken we 88 verschillende soorten groenten, kruiden en fruit op een 100% natuurlijke en biologische manier. Die verwerken we dan, seizoensafhankelijk, graag in onze gerechten. Bij mooi weer kan u gerust een kijkje nemen in onze tuin.

100% natuurlijke en biologische producten

Verse producten uit de streek

Wij hechten veel waarde aan het kennen van de oorsprong van onze producten en het proces van voeder tot slacht. Door sterke relaties met lokale boeren en telers garanderen we de beste kwaliteit en houden we de voedselketen zo kort mogelijk.

Onze focus op herkomst en kwaliteit betekent dat we bewust een beperkte kaart aanhouden.

pdp 165

Openingsuren restaurant

Maandag t.e.m. Woensdag: gesloten
Donderdag: 12u – 16u
Vrijdag: 12u – 16u / 18u – 22u
Zaterdag: 18u – 22u
Zondag: 12u – 16u

Eindejaarstraiteur nu online! 🎉