Onze chef verrast u elke twee maanden met een nieuw seizoensgebonden menu, bereid met de beste lokale ingrediënten. Onze sommelier selecteert zorgvuldig aangepaste wijnen bij elk gerecht, waardoor uw culinaire ervaring compleet wordt.
Laat u verwennen door onze passie voor smaak en kwaliteit.
Paul-Henri blijft voortdurend nieuwe pareltjes ontdekken en voegt deze met graagte toe aan onze wijnkaart. De Gault & Millau prees deze wijnkaart tot de beste van 2022. Ook dragen we trots het ‘Fair Wine Restaurant’-label, wat betekent dat Paul de Pierre u garandeert een eerlijke prijs voor zijn zorgvuldig geselecteerde wijnen.
In de tuin van ons restaurant kweken we 88 verschillende soorten groenten, kruiden en fruit op een 100% natuurlijke en biologische manier. Die verwerken we dan, seizoensafhankelijk, graag in onze gerechten.
Bij mooi weer kan u gerust een kijkje nemen in onze tuin.
In de tuin van ons restaurant kweken we 88 verschillende soorten groenten, kruiden en fruit op een 100% natuurlijke en biologische manier. Die verwerken we dan, seizoensafhankelijk, graag in onze gerechten. Bij mooi weer kan u gerust een kijkje nemen in onze tuin.
Wij hechten veel waarde aan het kennen van de oorsprong van onze producten en het proces van voeder tot slacht. Door sterke relaties met lokale boeren en telers garanderen we de beste kwaliteit en houden we de voedselketen zo kort mogelijk.
Onze focus op herkomst en kwaliteit betekent dat we bewust een beperkte kaart aanhouden.
Maandag t.e.m. Woensdag: gesloten
Donderdag: 12u – 16u
Vrijdag: 12u – 16u / 18u – 22u
Zaterdag: 18u – 22u
Zondag: 12u – 16u
Nederholbeekstraat 135
B-9680 Maarkedal
BE 0821.841.903