Paul de Pierre laat voor uw feest niets aan het toeval over.
Met meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van events én oog voor elk detail,
kan u hier zorgeloos genieten op een unieke locatie in het hart van de Vlaamse Ardennen.
Paul-Henri is de bezieler van Paul de Pierre. Als wijnliefhebber wist hij zich op de internationale kaart te plaatsen. Zo werd Paul-Henri – om er slechts enkele te noemen – ‘Sommelier of the Year 2022’ en won hij samen met zijn chef Fabian Bail de Copa Jerez in 2021. Ook de prijs voor ‘Eerste Maître d’hôtel van België’ wist hij in 2017 in de wacht te slepen.
Met meer dan 2.000 verschillende wijnen op de kaart en zo’n 10.000 flessen in de wijnkelder noemt Paul-Henri het voorzichtig een ‘uit de hand gelopen passie’.
Dankzij deze vurige passie en zijn oog voor detail is Paul-Henri de ideale mix tussen gastheer en sommelier.
Paul de Pierre is bovendien een unieke locatie waar zowel privéfeesten als seminaries georganiseerd kunnen worden. De prioriteiten van Paul de Pierre bij het organiseren van uw evenement zijn maatwerk en beleving.
Via innovatief ondernemerschap en permanente bijscholing, laten Paul-Henri, chef Fabian Bail & het volledige team geen enkele kans liggen om hun gasten te verrassen en verwennen.
Met meer dan 2.000 verschillende wijnen op de kaart en zo’n 10.000 flessen in de wijnkelder noemt Paul-Henri het voorzichtig een ‘uit de hand gelopen passie’. Dankzij deze vurige passie en zijn oog voor detail is Paul-Henri de ideale mix tussen gastheer en sommelier.
Fabian is al meer dan 10 jaar het kloppend hart van de zaak. De erkenning en prestige die Paul de Pierre de voorbije jaren verworven heeft, kunnen we met een gerust hart danken aan Fabian. Gepassioneerd door eten en esthetiek tovert hij innovatieve kunstwerkjes op elk bord.
Als team zijn we hem dankbaar voor zijn koele hoofd dat ons probleemloos door de meest intense momenten loodst. De lovende recensies voor onze keuken zijn pluimen op zijn hoed.
Nederholbeekstraat 135
B-9680 Maarkedal
BE 0821.841.903