Laat u meevoeren op een culinaire reis waar smaken en beleving centraal staan.
Op vrijdagmiddag serveren wij een lunchmenu, met keuze uit 3, 4 of 5 gangen. U kunt ook à la carte bestellen.
Op vrijdagavond, zaterdagavond, zondagmiddag en feestdagen presenteren wij u met trots het exclusieve Menu Paul de Pierre,
waarbij elke gang zorgvuldig is samengesteld om uw smaakpapillen te verwennen.
Op vrijdagavond en zondagmiddag kunt u genieten van de 4-, 5- of 6-gangenmenu of een keuze maken uit de selectie ‘à la carte’.
Voor groepen vanaf 6 personen serveren wij enkel ons menu en is à la carte niet beschikbaar.
Op zaterdagavond serveren we uitsluitend een 5- of 6-gangenmenu.
Gelieve allergieën en aanpassingen aan het menu door te geven bij de reservatie.
exclusief verkrijgbaar op 31 december 2024
Mousse van gerookte paling / nori
Praline van fazant / vijg
Tartine pata negra / truffel
—
Javanais van wilde eendenborst / ganzenlever / Granny Smith / peperkoek
—
Dorade Royale / gebrande prei / grijze garnalen / mousseline
—
Bosvruchten-daiquiri-sorbet
—
Reehaasje / gepofte knolselder / tortilla / mispel / rozemarijn
—
“The fake pumpkin”
Sinaasappel – passievrucht – mango
—
Late Night Snack
DRANKEN
Champagne / Aangepaste sommelierwijnen / Waters aan tafel / Koffie & Thee /
Champagne om middernacht / Alle dranken (excl. versterkte) tot 04u00
exclusief verkrijgbaar op 25 december 2024
Sint-Jacobsvrucht / knolselder / limoen / miso
–
Kabeljauwhaasje
/ Saint-Germain / Lardo di Colonnata / waterkers
–
Kreeftenbisque
/ courgette / Noordzeekrab / Armagnac
–
Gegrilde Holstein kalfslende / Sjalot / aardpeer / Bordelaise
–
“The fake pumpkin”
Sinaasappel / passievrucht / mango
Aangepaste wijnen
€ 39,50
Vier de feestdagen zorgeloos en smaakvol met onze speciale eindejaarstraiteur!
Laat je verwennen door verfijnde gerechten, vers bereid met de beste seizoensproducten, zodat jij en je gasten volop kunnen genieten zonder stress. Van verfijnde hapjes tot complete feestdiners.
verkrijgbaar t.e.m. 8 december ’24
Sint-jacobsvrucht | koolrabi | broccoli | yuzu
– – –
Sweet potato | wortel | bergappelsien | gember
– – –
* Goudbrasem | schorseneer | butternut | keffir *
– – –
*** Tarbot | dashi | oesterzwam | kokos ***
– – –
Fazant | witloof | mispel | boerenkool
– – –
Appel | vanille | karamel | amandel
verkrijgbaar t.e.m. 8 december ’24
Koolrabi | broccoli | yuzu
– – –
Sweet potato | wortel | bergappelsien | gember
– – –
* Schorseneer | butternut | keffir *
– – –
*** Courgette | dashi | kokos | oesterzwam ***
– – –
Rode biet | witloof | mispel | boerenkool
– – –
Appel | vanille | karamel | amandel
Grijze garnalen | langoustine | fregola | wasabi | wakame
– – –
Risotto | Sint-Jacobs | oude parmezaan | butternut | dille
– – –
Bisque kreeft
– – –
Secreto Iberico | knolselder structuren | oude Porto | gekonfijte aardappel
– – –
Joconde | limoen | praliné | kiwi | amandel
Zoals elk jaar organiseren we op oudejaarsavond een feestdiner met dansfeest nadien.
Reserveer tijdig, want de plaatsen zijn beperkt!
(Tafels vanaf 4 personen)
Enkel reservaties per email worden aangenomen:
info@pauldepierre.com
Uur ontvangst: 18u30 – Startuur diner: stipt om 19u00
M E N U
+ Cappuccino erwt | citroengras | gerookte paling | sesam +
+ Scheermes | wasabiwortel | inktvis +
+ Gerookt everzwijn | mango | sweet chili +
* * *
Schotse zalm | yuzu-kaviaar | remoulade prei | wafel | za’atar
– – –
Pomme Ostendaise | mousseline | wilde gamba
– – –
Citroensorbet | limoncello | gekonfijte Amalfi citroen
– – –
Hinde | butternut | kastanje | pancetta | salie
– – –
Veenbes | mandarijn | matcha-thee | vanille
– – –
Macaron | praline | brownie | sablée
– – –
Late Night Snacks
D R A N K E N
Champagne / Aangepaste kwaliteitswijnen (sommelierselectie) /
Champagne om middernacht / excl. sterke en versterkte dranken
Alle dranken tot 4u00 ’s morgens & DJ 007 met ambiance inbegrepen!
Maandag t.e.m. Woensdag: gesloten
Donderdag: 12u – 16u
Vrijdag: 12u – 16u / 18u – 22u
Zaterdag: 18u – 22u
Zondag: 12u – 16u
Nederholbeekstraat 135
B-9680 Maarkedal
BE 0821.841.903